• info@wicket.be
  • +32 472 67 43 66
NL

Over WICKET

Wie zijn we?

Wouter Dedeurwaerder en Jasper Moreels, twee masterstudenten Burgerlijk Ingenieur aan de Universiteit Gent die samen in het Gents Universitair Harmonie Orkest (GUHO) spelen. Door samen in het bestuur van het GUHO te zitten ondekten ze de noodzaak om een goed, flexibel en overzichtelijk online ticket verkoop platform te hebben. Na enkele jaren met een basisversie gewerkt te hebben werd het tijd om het platform te verfijnen en open te stellen voor gebruik door andere verenigingen. Zo werd Wicket geboren in 2017.

Wat is onze missie?

Een gebruiksvriendelijk online platform aanbieden zodat alle organisaties, groot of klein, de kans hebben om online hun tickets te verkopen zonder dat dit voor hen een grote kost of administratieve nachtmerrie hoeft te zijn. Wij vinden open, oprechte en vriendelijke communicatie in elk contact met ons van groot belang.

Wat is onze visie?

Door regelmatige, oprechte en open contacten te hebben met onze klanten, de mooiste, beste en meest gebruikte online ticket website in Belgiƫ zijn voor organisatoren van kleine en middelgrote events.